the Village

Heb je vragen over dit product? Stuur ons een berichtje viaย  Instagram.

De intentionele keuken

De intentionele keuken – vier traditionele basisrecepten voor een zelfvoorzienende keuken.

In dit e-book leer je op een uitgebreide en toch simpele manier hoe je zelf zuurdesem, bone broth, waterkefir en yoghurt kunt maken; vier staples in ons huishouden die het microbioom in de darmen voeden en versterken, wat een enorm effect heeft op de algehele gezondheid!

De intentionele keuken – vier traditionele basisrecepten voor een zelfvoorzienende keuken.

In dit e-book (35 pagina’s) leer je op een uitgebreide en toch simpele manier hoe je zelf zuurdesem, bone broth, waterkefir en yoghurt kunt maken; vier producten die wij vrijwel dagelijks eten en drinken, die het microbioom in de darmen voeden en versterken, wat een enorm effect heeft op de algehele gezondheid! #probiotica

Waarom deze recepten?

Zuurdesem: Een voedzaam brood dat goed is voor je spijsvertering, vol natuurlijke probiotica.

Bone broth: Een rijke bouillon die je immuunsysteem, darmen en gewrichten ondersteunt.

Waterkefir: Een bruisend drankje vol probiotica dat helpt om je darmflora in balans te houden.

Zelfgemaakte Yoghurt: Een eenvoudige manier om gezonde yoghurt te maken, vol levende culturen.

Deze recepten zijn niet alleen gezond, maar helpen ons om bewust met eten om te gaan en te kiezen voor wat goed is voor ons lichaam. Ze zijn makkelijk te maken (ze vragen alle vier wel wat geduld ๐Ÿ™‚ en perfect voor drukke gezinnen die willen genieten van puur, voedzaam eten.

Wat krijg je?

  • Eenvoudige & duidelijke recepten voor zuurdesem, bone broth, waterkefir en yoghurt.

  • Handige ‘Good to knows’ voor de tig vragen die je waarschijnlijk krijgt zodra je start.

  • Producttips zodat je direct de juiste benodigdheden kunt scoren.
  • Online support via telegram zodat je een vraag kunt stellen als je ergens tegenaan loopt, of zodat je met trots je eerste eigen brood kunt delen! ๐Ÿ˜‰

  • Extra’s zoals een tijdschema en uitleg over de verschillende termen en technieken.